• w-facebook

Pikkuakka

- Liisa Ekosaari

Olen syntynyt Tammisaaressa, mutta asunut ja opiskellut myös Tampereella ja Helsingissä, kunnes asetuin asumaan Nurmijärvelle vuonna 1998. 

 

Opintoni ovat kuljettaneet minua terveydenhuollon, luontaishoitojen, kuvataiteen ja kasvatuksen aloilla. Lukion jälkeen opiskelin mielenterveyshoitajaksi. Lääkkeettömät vaihtoehdot kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena kuitenkin kiinnostivat yhä enemmän ja vuonna 1996 hakeuduin shiatsuterapeuttiopintoihin Helsinkiin, mitä seurasi vuosia kestänyt sukellus erilaisten kehoterapiamuotojen maailmaan. Shiatsun lisäksi olen opiskellut mm. Shindo -bodyworkia, taojoogaa ja intialaista päähierontaa. 

Matkani varrella olen saanut nähdä ja kokea monenlaista, tärkeimmät vaikutteeni löytyvät luonnosta ja sen rajattomasta rikkaudesta ja viisaudesta.

Koulutus- ja työtaustaa:

Ylioppilas 1991, Tammerkosken kuvataidelukio

Mielenterveyshoitaja 1993, Pirkanmaan terveydenhoito-oppilaitos

Kuva-artesaani 2014, Pekka Halosen akatemia

Yhteisöpedagogi, 2016, Humanistinen ammattikorkeakoulu (HUMAK)

Shiatsuterapeutti 1996

Vitaalishiatsuohjaaja 2000

Perhekonstellaatio-ohjaaja 2019

Viimeisen yli 20 vuoden ajalla olen perehtynyt useisiin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtääviin, täydentäviin hoitomuotoihin. Näistä tarkemmin "Terapiaa" -välilehdellä.

Hoito- ja ohjaustyön ohella toimin aktiivisesti mielenterveyden ja henkisen kasvuprosessin teemojen parissa mm. ISEN ja JoutSEN Finland -verkostoissa. Teen myös keikkaluonteista opetustyötä erityisluokanopettajan tehtävissä. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now