• w-facebook

Holistista hoitoperinnettä - kokonaisvaltaista hyvinvointia nykyhetkessä

TERVETULOA!

Vastaanotto Nurmijärvellä (Urheilutie 5, 01900 Nvi)

 

Tarjolla:

 

70min shiatsuhoito 60€
Shiatsu on monipuolinen kiinalaiseen lääketieteeseen pohjaava, Japanissa kehitetty kehoterapiahoito moninaisiin terveysongelmiin ja elintoimintoja tukemaan. Perustekniikkoina akupisteiden ja meridiaanien painelu peukaloin ja kämmenin, venytykset, taputtelut ja väristykset. Hoitoalueina mm. stressioireet, ruuansulatus, aineenvaihdunta, kivunhallinta, PMS, jännitysoireet. Rentoutta, virkeyttä, elinvoimaa, liikkuvuutta, kehon ja mielen tasapainoa. 

60min reikihoito 50€
Reiki (jap. Usui Shiki Ryoho, eli Usuin luonnollisen parantamisen menetelmä) on luontaishoitomenetelmä, jonka kehitti japanilainen Mikao Usui (1865–1926)1920-luvun alussa. Usui tarkoitti menetelmän fyysisten, emotionaalisten ja henkisten sairauksien hoitoon sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitämiseen (lähde: Wikipedia).
Rentouttava energiahoito kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. Lempeä ja rauhalliseen tahtiin etenevä koko kehon hoito. 

40min intialainen päähieronta 40€
Tämä Narendra Mehtan kehittämä niska-, hartia-, yläselän ja pään alueen hierontahoito (Champissage) on peräisin intialaisesta hoitoperinteestä. Hoitoalueina mm. niska-/päänsäryt, migreeni, unettomuus, stressi, hiusten lähtö
. Rentouttaa ja virkistää!

(Kotikäynnit Nurmijärven alueella +10€)

Muissa hoidoissa/konsultaatioissa veloitus ajankäytön mukaan, esim:

30min - 35€  tarot-konsultaatio

45min - 45€  shindo/vyöhykehoito jaloille

60min - 55€  horme/moxa unettomuuteen

75min - 65€  päähieronta + reiki stressiin

90min - 75€  shiatsu + horme-hoito

 

Ajanvaraus puhelimitse:

050 547 0725 / Liisa Ekosaari

Koulutukseni hoitoalalla:

Mielenterveyshoitaja 1993 / Pirkanmaan terveydenhoito-oppilaitos

Perhekonstellaation perusteet ja ohjaus  2019 / Ahitar Oy / Sirpa Tuominen.

Kehoterapiat:

Diplomi shiatsuterapeutti 1996 / Suomen shiatsukoulu  / John Lewis

Vitaalishiatsuohjaaja  1998 - 2000 / Luonnon keskuksen shiatsukoulu  / Jukka-Pekka Lilja

 

Muita opettajiani shiatsun ja aasialaisen hoitoperinteen alueella ovat olleet Rex Lassalle  ja Juan Li, joiden johdolla olen opiskellut mm. taojoogaa, makrobiotiikkaa (ruoka lääkkeenä), yhdeksän tähden astrologiaa (9 star Ki astrology), juurimantroja sekä I Chingin viisautta. 

Shindo bodyworkia opiskelin menetelmän kehittäjän, japanilaisen sensei Kazuko Kuratomin ohjauksessa vuonna 1996.

Intialaisen päähieronnan (champissage) perus- sekä jatkokurssit kävin vuonna 2002 irlantilaisen Dee Ahernin johdolla, joka opettaa alkuperäistä, Narendra Mehtan kehittämää hoitomuotoa.

Reiki I ja reiki II  koulutuksen sain Väinö Piiralan  sekä Anja Kuloveden  kursseilla, ja myöhemmin kertausopintoina Swamini Anuradha Purin (ent. Annukka Helenius) ohjauksessa.

Tiibetiläisen lääketieteen perusteisiin ja joihinkin sen kehoterapeuttisiin hoitomuotoihin olen tutustunut Bella Bashin (Sorig Khang, Helsinki)  ja Dr. Nida Chenagtsangin (Sorig Khang International) johdolla. Olen suorittanut kurssit kehon energia-anatomiasta ja siihen liittyvistä La- ja Khor-lo -hoidoista sekä lyhytkurssin "mongolialaisesta moksibustiosta" eli horme-hoidosta, jossa valikoituja pisteitä painellaan lämpimään seesamiöljyyn kastetuilla yrttitäytteisillä kangasnyyteillä.

Jalkapohjan vyöhyketerapeuttisen käsittelyn perusteet opin Päivi Jaakkolan lyhytkurssilla.

Lisäksi olen tutustunut erilaisiin alkuperäiskansojen maailmankatsomuksiin, traditioihin ja menetelmiin. Pääopettajinani näillä alueilla ovat olleet Johannes Setälä sekä Charles Lawrence. 

Useimmiten parhaaseen lopputulokseen päästään käyttämällä johdonmukaisesti yhtä, asiakkaan tilanteeseen ja henkilökohtaisiin mieltymyksiin sopivaa hoitomenetelmää. Tarvittaessa ja asiakkaan niin toivoessa on kuitenkin mahdollista yhdistää eri menetelmiä soveltuvilta osin. Esimerkkejä toimivista ja tehokkaista hoitoyhdistelmistä näet hinnastossa. Jokainen hoitokohtaaminen on uusi, jokaisen tilanne yksilöllinen ja yhdessä voimme löytää juuri sinulle parhaiten soveltuvan hoidon tai yhdistelmän.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now